Vanuit een holistische visie komen lichaam, geest en ziel binnen de massage samen. Alles wat er in ons hoofd en gevoel gebeurt heeft effect op ons lichaam.
Bewust en onbewust vinden gedachten en gevoelens hun weg naar het lichaam, hetgeen tot klachten kan leiden.
Deze massage biedt de mogelijkheid om dagelijkse spanning, stress of dat wat je al langer meedraagt los te laten. Hier wordt gebruik gemaakt van verschillende vormen van massagetechnieken afgestemd op wat jouw lichaam aangeeft nodig te hebben.
Na deze massage voel je de energie door je lichaam stromen, en zul je merken dat lichaam & geest weer meer tot rust en in balans zijn gekomen. Veelal komen er antwoorden op vraagstukken op lichamelijk en/of geestelijk niveau waar je al langer mee rond loopt.
We starten altijd even met een kort gesprek en ronden af met een kop thee of glas water.
Vind jezelf in je voeten terug
Voetreflexologie-massage is een vorm die zorgt voor innerlijke harmonie en rust.
Deze massage dringt door tot diep in het fysieke lichaam en heeft invloed op elke vezel van ons zijn.
Door reflexpunten te masseren met druk en warmte, kunnen blokkades die in het lichaam zijn ontstaan, worden opgeheven. Daarna kan het lichaam zichzelf verder gaan genezen. Voetreflexologie massage is een prettige en veilige methode van zelfgenezing.
(30 of 60 minuten)

Sportmassage is goed voor het lichaam voor, tijdens of na een inspanning. Op allerlei verschillende manieren kunt u (te) veel, (te) intensief of op een verkeerde manier bewegen, denk aan tijdens sporten, huishouden, te lang of verkeerd achter de computer zitten.
Door middel van een aantal verschillende massagetechnieken op het lichaam uit te voeren, worden er prikkels aan het lichaam gegeven. Deze prikkels brengen op hun beurt in het lichaam weer reacties teweeg die uiteindelijk het evenwicht in het lichaam opnieuw herstellen.”
Afvalstoffen worden sneller afgevoerd en stijve spieren worden soepeler.
Ik kijk naar oude en eventuele nog bestaande pijnplekken en gezamenlijk met jou onderzoek ik waar de klachten vandaan komen. Zo kunnen oude blessures genezen en nieuwe blessures worden voorkomen.

Binnen de praktijk kan tevens gebruik gemaakt worden van de volgende massages;
• Ont-stressen
• Ottho kinesiotaping
• Buik & Borstmassage

What Client’s Say

Geweldige massage!!
Ria
Met een passende massage kan je lichaam gaan spreken, wat kan leiden tot antwoorden.